Család az egyetlen kötelék, mely biztosan örökre szól. A gyerekek pedig oly gyorsan felnőnek, hogy gyakran időnk sincs tudatosan megörökíteni minden pillanatukat. Egy profi fotósorozat azért lehet különleges emlék, mert jó háttér és helyszín választással mindenki szerepelhet a képen.

Alap

1-1,5 óra fotózás

10db képet tartalmaz

( 10db retusált kép digitálisan

+ mindegyik fekete fehéren )

Prémium

16db kép

(16db retusált kép digitálisan

+ feketén fehéren is)

1,5-2 óra fotózás

1 közepes fotóalbum

Az élet tele van pillanatokkal, melyeket meg szeretnénk örökíteni, hogy később is visszatérhessünk rájuk és újra átélhessük azokat az érzéseket, amiket az adott pillanatokban átélünk. A baba-mama fotózás és családi fotózás olyan lehetőség, amely ezeket a pillanatokat örökíti meg, és segít megragadni az élet legszebb és legfontosabb pillanatait.

A baba-mama fotózás egy különleges alkalom, amikor a kis család legfiatalabb tagjai kerülnek a középpontba. Ezek a fotózások nem csupán arról szólnak, hogy elkészítsünk pár szép képet a babáról, hanem arról, hogy megörökítsük az anya és a baba közötti különleges köteléket is. Az anya gyengéd ölelése, a baba ártatlan mosolya, és az egymás iránti szeretet minden egyes képen átjön, és örök emlékek maradnak.

A családi fotózás pedig arról szól, hogy az egész család együtt legyen és megörökítsük a közös pillanatokat. Ezek a fotózások lehetnek játékosak, komolyak, vagy éppen családiasak, attól függően, hogy milyen hangulatot szeretnénk megjeleníteni a képeken. A gyerekek vidám játékai, a szülők szeretetteljes ölelései és a családi összetartás mind olyan elemek, amelyek egy családi fotózás alkalmával megörökítésre kerülnek.

A baba-mama és családi fotózás nem csupán arról szól, hogy szép képeket készítsünk, hanem arról is, hogy együtt töltött időt töltsünk, és megünnepeljük a család fontosságát. Ezek az alkalmak lehetőséget adnak arra, hogy kicsit lelassuljunk a mindennapi rohanásban, és élvezzük egymás társaságát. A fotózás során kialakuló emlékek pedig évtizedekig megmaradnak, és mindig felidézik azokat a boldog pillanatokat, amelyeket együtt töltöttünk.

Végül, a baba-mama és családi fotózás nemcsak a jelenre, hanem a jövőre is hatással van. Ezek a képek kincsekké válnak az évek során, és segítenek emlékezni arra, hogy milyen is voltunk, és mennyire fontosak vagyunk egymás számára. Ezért érdemes időt és energiát fordítani arra, hogy megörökítsük ezeket a pillanatokat, és örökre megőrizzük azokat az érzéseket, amelyekkel ezek a képek teli vannak.