Egy nő életében a legcsodásabb időszak mikor kisbabát hord a szíve alatt. Ezt az időszakot meg kell örökíteni és tudom sokan azt hiszik, ilyenkor nem olyan szépek és csinosak. Én is így voltam ezzel ám ha eljössz hozzám, én megmutatom milyen gyönyörű vagy valójában és egy életre szóló sorozatot készítek, amelyet büszkén fogsz megosztani szeretteiddel.

Alap

1 óra fotózás

10db képet tartalmaz

( 10db retusált kép digitálisan

+ mindegyik fekete fehéren )

2-3 szett ruha amit az én ruhatáramból is választhatsz

Prémium

16db kép

(16db retusált kép digitálisan

+ feketén fehéren is)

1,5-2 óra fotózás

1 közepes fotóalbum

4-5 szett ruha amit az én ruhatáramból is választhatsz

A kismama fotózás egy olyan különleges alkalmat jelent, amikor az anyaság csodája és a nőiesség egyszerre kerülnek a középpontba. Ez a periódus tele van izgalommal, várakozással és szeretettel, és a kismama fotózás lehetőséget ad arra, hogy ezeket az érzéseket megörökítsük és örökre megőrizzük.

Az anyaság egyik legszebb és legkiemelkedőbb időszaka a terhesség. Ez az időszak tele van változásokkal, mind testi, mind érzelmi értelemben. A kismama fotózás egy lehetőség arra, hogy ezeket a változásokat megörökítsük, és megmutassuk a terhes nők gyönyörűségét és ragyogását. Ezek a képek nemcsak az anya és a baba kapcsolatát, hanem az anya és a testének változásait is megjelenítik, és segítenek elfogadni és ünnepelni ezt az egyedülálló időszakot az életben.

A kismama fotózás során lehetőség nyílik arra is, hogy az anya kifejezze az örömét és izgalmát a kisbaba érkezése miatt. Ezek a képek nemcsak a terhes hasat örökítik meg, hanem az anya boldogságát és szeretetét is, ami inspiráló és megindító egyaránt. Az anya és a baba közötti kapcsolat már a pocakban is kialakul, és a kismama fotózás egy lehetőség arra, hogy ezt a kapcsolatot megörökítsük és megünnepeljük.

Emellett a kismama fotózás egy olyan alkalom is lehet, amikor az anya kicsit kiszakadhat a mindennapi rutinból, és kényeztetheti magát egy kis időre. Egy profi fotózás során az anya igazán különlegesnek érezheti magát, és a smink, a ruházat és a haj elkészítése segít abban, hogy ragyogóan és magabiztosan érezze magát a képek készítése során.

Végül, a kismama fotózás nemcsak az anya számára fontos, hanem a család számára is. Ezek a képek később emlékeztetik majd a családot arra, hogy milyen izgalmas és boldog időszak volt a terhesség, és segítenek megerősíteni a család kötelékét. Ezért érdemes időt és energiát fordítani arra, hogy megörökítsük a terhesség varázslatos pillanatait, és örökre megőrizzük ezeket az emlékeket.