Minden Nő életében legalább egyszer kell egy ilyen fotósorozat, ahol a legszebb formáját örökítem meg!

Alap

1-1,5 óra fotózás

10db képet tartalmaz

( 10db retusált kép digitálisan

+ mindegyik fekete fehéren )

2-3 szett ruha

-nettó

Prémium

16db kép

(16db retusált kép digitálisan

+ feketén fehéren is)

Alap Sminkes

1,5-2 óra fotózás

1 közepes fotókönyv

4-5 szett ruha amit az én ruhatáramból is választhatsz

netto árak

A portré-boudoir fotósorozat egy olyan egyedi és különleges lehetőség, amely lehetővé teszi az egyének számára, hogy megmutassák önmagukat a legjobb oldalukról, és kifejezzék egyediségüket és szépségüket. Ez a fotósorozat nemcsak arról szól, hogy szép képeket készítsünk, hanem arról is, hogy felfedezzük és ünnepeljük a személyes önbizalmat és önelfogadást.

A portré része ennek a fotósorozatnak lehetővé teszi, hogy az egyén portréképeit készítsük el, amelyek bemutatják az illető egyediségét és személyiségét. Ezek a portrék lehetnek formálisak vagy informálisak, attól függően, hogy milyen hangulatot szeretnénk megjeleníteni. A portrék általában az egyén arcát és testét központba állítják, és lehetőséget adnak arra, hogy az illető kifejezze magát és bemutassa saját stílusát és személyiségét.

A boudoir része ennek a fotósorozatnak egy kicsit intimabb és érzékibb hangulatot teremt. Ezek a képek általában az egyén nőiességét és vonzerejét hangsúlyozzák, és lehetőséget adnak arra, hogy az illető magabiztosan és elegánsan mutassa meg magát. A boudoir fotózás során készült képek gyakran tartalmazzák az egyén szépségét hangsúlyozó ruházatot és kiegészítőket, és olyan hangulatot teremtenek, amelyben az illető teljes mértékben kifejezheti saját magát és érzéseit.

A portré-boudoir fotósorozat nemcsak arról szól, hogy szép képeket készítsünk, hanem arról is, hogy az egyén önbizalmát és önelfogadását erősítsük. Ezek a képek segítenek az illetőnek abban, hogy jobban megismerje és elfogadja önmagát, és megmutassák neki, hogy milyen gyönyörű és különleges is valójában. Emellett ezek a képek emlékeztetnek az egyénre arra, hogy mennyire fontos az önbizalom és az önelfogadás, és segítenek abban, hogy magabiztosan és boldogan éljenek.

Végül, a portré-boudoir fotósorozat nemcsak az illető számára fontos, hanem az egész család és barátok számára is. Ezek a képek emlékeztetik majd a szeretteket arra, hogy milyen gyönyörű és erős az illető, és segítenek megerősíteni a kapcsolatokat és az egymás iránti szeretetet. Ezért érdemes időt és energiát fordítani arra, hogy megörökítsük és ünnepeljük az egyének szépségét és egyediségét egy portré-boudoir fotósorozatban.