Család az egyetlen kötelék, mely biztosan örökre szól. A gyerekek pedig oly gyorsan felnőnek, hogy gyakran időnk sincs tudatosan megörökíteni minden pillanatukat. Egy profi fotósorozat azért lehet különleges emlék, mert jó háttér és helyszín választással mindenki szerepelhet a képen.

Alap

+ útiköltség ha házhoz megyek

10db képet tartalmaz

( 10db retusált kép digitálisan

+ mindegyik fekete fehéren )

csak a babáról

Prémium

+ útiköltség ha házhoz megyek

16db kép

(16db retusált kép

+ feketén fehéren is)

1 közepes fotókönyv

apás és anyás képek is

Az újszülött fotózás egy olyan különleges alkalom, amikor a kis család legújabb tagja kerül a középpontba. Ezek a fotózások nem csupán arról szólnak, hogy elkészítsünk néhány szép képet a baba első napjairól, hanem arról, hogy megörökítsük az újszülött kis csodát és az ehhez kapcsolódó érzéseket.

Az újszülött fotózás egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy megörökítsük a baba törékeny szépségét és ártatlanságát. Ezek a képek nemcsak az újszülött kis aranyos vonásait rögzítik, hanem az újszülött bámulatosan puha bőrét és különleges mozdulatait is. Az újszülött fotózás során készült képek örök emlékek maradnak, amelyek segítenek emlékezni arra, milyen is volt az újszülött korszak, és mennyire különleges volt az első találkozás a babával.

Az újszülött fotózás nemcsak a babát örökíti meg, hanem az új család egészét is. Ezek a képek segítenek megjeleníteni a szülők boldogságát és büszkeségét, valamint az egész család szeretetét és összetartását. Az újszülött fotózás során készült képek gyakran tartalmazzák az egész családot, beleértve a testvéreket és a háziállatokat is, így mindenki részesülhet ebben a különleges alkalomban.

Emellett az újszülött fotózás során megmutathatjuk az újszülött környezetét is. Ezek a képek bemutatják a baba otthonát, a kiságyát, a játékait és az egyéb kiegészítőket, amelyek az új élet érkezését jelzik. Az újszülött fotózás során megörökített környezet segít abban, hogy később visszatérjünk azokhoz a pillanatokhoz és érzésekhez, amelyek az újszülött környezetét körülveszik.

Végül, az újszülött fotózás nemcsak a jelenre, hanem a jövőre is hatással van. Ezek a képek évek múltán is emlékeztetni fognak bennünket arra, hogy milyen is volt az újszülött korszak, és milyen gyorsan változnak a gyermekek. Az újszülött fotózás során megörökített pillanatok segítenek megőrizni az emlékeket és örökre megőrizni azokat az érzéseket, amelyekkel az új élet érkezése járt.